Opvallend moment als Shakhtar-trainer Jovicevic de perszaal in De Kuip verlaat

16 maart 2023, 21:39
Opvallend moment als Shakhtar-trainer Jovicevic de perszaal in De Kuip verlaat

Een opvallend moment op de persconferentie van Shakhtar Donetsk-trainer Igor Jovicevic. Nadat hij zijn analyse over de wedstrijd had gegeven en alle vragen had beantwoord, kreeg hij applaus van de aanwezige journalisten.

Bij de eretreffer van de Oekraïeners (7-1) klonk ook al een luid applaus van de thuissupporters, die zelfs een staande ovatie gaven aan de opponent. De gebaren zijn uiteraard niet los te zien van de oorlog die woedt in Oekraïne. Overigens is Jovicevic zelf niet afkomstig uit Oekraïne, maar uit Kroatië.

Jovicevic noemde Feyenoord op de persconferentie een 'geweldige ploeg' en feliciteerde de opponent. "Ik wil de Oekraïense supporters mijn excuses aanbieden", voegde hij daar volgens RTV Rijnmond aan toe. "We hebben alles gegeven, maar Feyenoord speelde heel goed."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Gaan we nu stoppen met die ziekige vertoningen voor Oerkraaine, we weten het nu wel hoor....

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
avatar

Wen er maar aan want zolang daar helaas oorlog is zal dit onlosmakelijk voor velen met elkaar verbonden zijn.

Freakes
Link gekopieerd!
avatar

Eerst stoppen met dat gemekker over Nouri

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen