Reacties vanuit Polen en van de UEFA op doelpunt Kökçü tegen Shakhtar

16 maart 2023, 19:29
Reacties vanuit Polen en van de UEFA op doelpunt Kökçü tegen Shakhtar

Orkun Kökçü staat bekend om zijn vermogen om te scoren van buiten het starfschopgebied en liet donderdagavond weer eens zien waarom. Met een geplaatst, diagonaal schot zette hij Feyenoord op een 2-0 voorsprong tegen Shakhtar Donetsk. Tot ver buiten de landsgrezen wordt getweet over de goal. 

Het officiële account van de Europa League moest na het doelpunt denken aan de allererste treffer die Kökçü maakte in de Europa League, op 5 november 2020 in het duel met CSKA Moskou (3-1 zege). Het account van de nationale ploeg van Polen schrijft ook over het doelpunt, al wordt met name ingezoomd op het feit dat Sebastian Szymanski de assist gaf.

Feyenoord tweette eerst een afbeelding van een stevige overtreding op Kökçü, met de tekst dat hij oké is. Kort daarna maakte de aanvoerder de 2-0 en zette Feyenoord dat statement kracht bij. Later in de eerste helft maakte Kökçü uit een strafschop ook de 3-0. Die penalty was verkregen nadat een voorzet van Marco López tegen de arm van Yukhym Konoplya kwam.

De ontwikkelingen bij Feyenoord - Shakhtar Donetsk volg je in ons liveblog. Ook is op onze [a,https://www.fcupdate.nl/,_blank,homepagina] een livestream te bekijken.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen