Santiago Giménez spreekt Nederlands, maar maakt een opvallende fout

16 maart 2023, 21:19
Santiago Giménez spreekt Nederlands, maar maakt een opvallende fout

Santiago Giménez gaf donderdagavond het startsein voor de monsterzege van Feyenoord op Shakhtar Donetsk (7-1). De spits verkeert in topvorm: hij scoorde in zeven van zijn laatste tien officiële wedstrijden. Na afloop van het duel met Shakhtar stond hij ESPN te woord.

De 21-jarige Mexicaan kreeg de vraag of hij al een beetje Nederlands spreekt. "Niet zo goed. Ik probeer het, maar het is moeilijk", zei Giménez in het Engels, waarna presentator Milan van Dongen vroeg welke Nederlandse woorden hij kent. "Tot ziens. Nee. Één, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven, acht, negen, tien", zei Giménez, die daarna werd gevraagd om de eindstand van de wedstrijd in het Nederlands te noemen. Dat ging niet helemaal goed. "Zeven nul. Of zeven twee? Oh nee, zeven één."

FootballTransfers: Dit zijn de grootste overwinningen van Feyenoord

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen