Sneijder zag Van Dijk bij FIFA-gala: "Hij kan niet echt tegen kritiek, hè?"

3 maart 2023, 22:54
Sneijder zag Van Dijk bij FIFA-gala:

Wesley Sneijder kwam Liverpool-verdediger Virgil van Dijk eerder deze week tegen op het FIFA-gala tegen Parijs. De recordinternational sprak niet met de aanvoerder van het Nederlands elftal, die volgens Sneijder moeite heeft om met kritiek op zijn prestaties om te gaan: "Hij kan niet echt tegen kritiek, hé".

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
avatar

Sneijdertje is zich aan het voorbereiden om de rol "van die zeiksnor" over te nemen. Dan neemt Andy v.d. Meyde de rol van van der Gijp over en zitten wij de komende decennia weer gebeiteld. Liever heb ik dat ze gewoon uit het straatbeeld verdwijnen en opzouten. Volgevreten mannetje met azijndressing maar nooit genoeg in de portemonnee👎👎

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
avatar

Precies hij dacht ook dat Luuk de Jong alsof hij geblesseerd was om dan geen oefenwedstrijd van het Nederlands elftal te hoeven spelen. Ik kan niet tegen mensen die andere mensen in een verkeerd daglicht te zetten om zelf punten te scoren. Er heerst een vloek op die stoel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen