Spakenburg-aanvoerder strooit met opmerking extra zout in wonden FC Utrecht

1 maart 2023, 08:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Floris van der Linden vindt dat er niks is af te dingen op de zege van Spakenburg op FC Utrecht. De nummer zeven van de Eredivisie viel hem behoorlijk tegen.

Spakenburg zorgde dinsdagavond voor een grote stunt door met 1-4 te winnen in De Galgenwaard en daarmee de halve finale van de KNVB Beker te bereiken. Het fundament voor de zege werd in de openingsfase gelegd. Een goede start werd beloond met de 0-1.

Lees ookHans Kraaij jr. wil dat Spakenburg-aanvoerder vraag niet beantwoordt: "Laat gaan man

"We zetten Utrecht onder druk en kwamen onder hun druk uit. Natuurlijk kunnen we dat niet een hele wedstrijd volhouden. Daarvoor moeten we iets vaker gaan trainen", aldus Van der Linden, die zijn ploeg meer grote kansen dan Utrecht zag creëren. "Ik denk dat het wat lastiger is om kansen tegen ons te creëren, maar je mag van Utrecht wel wat meer verwachten."

Van der Linden en zijn ploeggenoten liepen in de slotfase op hun laatste benen. "Mijn hamstrings en kuiten: alles liep vol. Volgens mij was ik niet de enige. Dan merk je toch wel dat het wel een tempo hoger is. Maar ik moet zeggen: ik vond het nog wel meevallen hoe groot het verschil was."

Lees ookTrainer Spakenburg noemt favoriete tegenstander voor in halve finale

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen