Zes spelers lagen in de clinch met ontslagen Julian Nagelsmann

27 maart 2023, 15:01
Zes spelers lagen in de clinch met ontslagen Julian Nagelsmann

Bij Bayern München waren er zes spelers die niet met de ontslagen trainer Julian Nagelsmann door één deur konden. De trainer werd vrijdag ontslagen door de Duitse club en vervangen door Thomas Tuchel, die hiervoor bij Chelsea zat.

BILD kwam vorige week nog als eerste met het nieuws dat Nagelsmann ontslagen zou zijn bij Bayern. Nu kwam de krant met het nieuws dat een zestal spelers niet blij waren met de ontslagen trainer van de club uit Beieren. Het gaat om Serge Gnabry, Leroy Sané, Jamal Musiala, Sadio Mané, Joao Cancelo en Manuel Neuer.

Het zijn niet de minste spelers die de trainer de rug toekeerde. Veel van deze spelers waren ook gewoon basisspeler bij het team. Thomas Müller, Joshua Kimmich en Leon Goretzka hebben op hun manier wel de coach bedankt voor de afgelopen tijd in München.

Lees ook: 'Tuchel wil al drie nieuwe spelers

Dit was niet de reden voor Bayern om Nagelsmann te ontslaan, het was vooral gebaseerd op basis van sportieve argumenten. Het team staat tweede in de Bundesliga met één punt achterstand op Borussia Dortmund. Dit zijn ze niet gewend bij Bayern en dus was het al een reden voor vertrek.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen