'Huntelaar duikt op in Turkije en bekijkt drie potentiële Ajax-aanwinsten bij Galatasaray'

15 april 2023, 12:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Klaas-Jan Huntelaar was vrijdag aandachtig toeschouwer in Istanbul, waar hij namens Ajax het duel tussen Galatasaray en Kayserispor bekeek. De thuisploeg won overtuigend met 6-0 en Huntelaar zou specifiek naar drie spelers van Cim Bom gekeken hebben.

Dat schrijft het Turkse tv100 zaterdag. Volgens het medium, dat als bewijs voor Huntelaars aanwezigheid een foto van de oud-spits met één van de eigen verslaggevers plaatst, bekeek hij drie spelers die de Amsterdammers op het verlanglijstje zouden hebben staan. Het betreft Victor Nelsson (24), Sacha Boey (22) en Muhammed Kerem Aktürkoğlu (24). 

Artikel gaat verder onder video

Vooral laatstgenoemde zal een prima indruk hebben achtergelaten op Huntelaar.  Aktürkoğlu, die als linksbuiten aan het duel begon, leverde na 18 minuten de assist bij de openingstreffer van Mauro Icardi. In de tweede helft, bij een 4-0 stand, kwam hij bovendien zelf op het scorebord toen hij met een vrije trap de vijfde treffer op zijn naam kreeg. Een kwartier voor het einde werd hij vervolgens afgelost door oudgediende Juan Mata. 

Nelsson speelde de hele wedstrijd als centrale verdediger. Hij is een tienvoudig Deens international die sinds 2021 onder contract staat bij Galatasaray, waar zijn verbintenis nog doorloopt tot medio 2026. Het huidige contract van de Franse rechtsback Boey, die eveneens in 2021 tekende bij de Turkse topclub, loopt een jaar korter door. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat is Ajax na Overmars en Ten Hag qua scouting en beleid achteruit gegaan zeg. Deze spelers maken Ajax niet beter. Ik snap ook niet waarom Huntelaar nog een functie bij Ajax heeft. Ik zie zijn inbreng niet.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goh wat kun je goed open deuren intrappen.... Huntelaar functioneert tegenwoordig onder begeleiding Sven Mislintat bij Ajax, dus dat is een andere situatie. Beetje raar om daar nu al over te gaan oordelen.

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik hoop dat Ajax nu wel bruikbare spelers scout en eventueel contracteert. Ook vraag ik me af of de jonge aanwas van Ajax zelf nog wel op waarde wordt geschat ? Waarom horen wij nog zo weinig over Kaplan ?

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Simpel, omdat hij veel geblesseerd is geweest (/ nog steeds is?)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen