'Volgende toptransfer behoort tot mogelijkheden voor Gravenberch'

10 april 2023, 23:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is nog maar de vraag of Ryan Gravenberch volgend seizoen nog speler is van Bayern München. De middenvelder, die in de zomer overkwam van Ajax, moest onder de ontslagen Julian Nagelsmann genoegen nemen met een plek op de bank en voorlopig ook onder Thomas Tuchel. Desalniettemin zou Arsenal de verrichtingen van Gravenberch in de gaten houden, weet Florian Plettenberg.

De journalist van de Duitse tak van Sky Sports deelt op zijn Twitter-pagina dat er van onderhandelingen nog geen sprake is tussen Gravenberch en Arsenal. "Er is veel concurrentie met Martin Odegaard, Granit Xhaka, Thomas Partey en Jorginho, maar ondanks dat zou hij daar meer speeltijd krijgen", vermoedt Plettenberg. 

Artikel gaat verder onder video

Zoals gezegd is de overstap naar Bayern München nog geen groot succes voor de twintigjarige middenvelder. Gravenberch zal onder Tuchel de kans moeten grijpen om een basisplaats af te dwingen. “Het hangt allemaal van Tuchel af”, schrijft Plettenberg nog meer in zijn bericht. Het lijkt er echter op dat Gravenberch ook onder de nieuwe hoofdtrainer geen rekening hoeft te houden met veel speeltijd. Zaterdag maakte hij in de 77ste minuut zijn opwachting tegen SC Freiburg (0-1 zege).

Niet voor het eerst
Het is niet voor het eerst dat Gravenberch in verband wordt gebracht met een zomerse transfer. Sport1-journalist Kerry Hau meldde ruim een maand geleden dat ook Liverpool zijn prestaties in de gaten houdt. “Liverpool heeft interesse. Ze willen hun middenveld van een nieuwe impouls voorzien in de zomer”, liet Hau destijds weten. 

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen