Ajax-fans zoeken confrontatie met beveiligers na bekerfinale, politie deelt vijftig arrestaties uit

2 mei 2023, 12:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Waar er op het veld veelvuldig opstootjes waren tijdens de bekerfinale tussen spelers van Ajax en PSV, ging het ook buiten het stadion mis met supporters. De fans van Ajax kregen het aan de stok met het beveiligingspersoneel. 

Op beelden die @voetbal_ultras deelt op hun Instagram-account is te zien hoe een groepje Ajax-fans de confrontatie zoekt met enkele beveiligers. Al snel lijken de opstootjes echter gesust te worden waardoor de situatie lijkt mee te vallen. Volgens hetzelfde medium zouden er ook op de neutrale vakken korte confrontaties zijn geweest tussen PSV- en Ajax-supporters.

Arrestaties
Een woordvoerder van de politie meldt dat er zondag minimaal vijftig supporters zijn gearresteerd na de bekerfinale. Het ging hierbij met name om pogingen om vuurwerk mee te krijgen in De Kuip. Ook voor zaken als belediging en vandalisme deelde de politie arrestaties uit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

svl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En wéér die tokkie hooligans uit 010... Blijkt maar weer eens dat al die zeikerds gelijk hebben.

GJAM
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"De fans van Ajax kregen het aan de stok met het beveiligingspersoneel." "korte confrontaties zijn geweest tussen PSV- en Ajax-supporters." Waar zit hier de 010 factor?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen