Wat een moment: Genoa-speler Criscito maakt 4-3 met laatste schot uit profloopbaan

20 mei 2023, 17:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Domenico Criscito zal zijn afscheid als profvoetballer nooit meer vergeten. De verdediger van Genoa, die in de zomer op 36-jarige leeftijd terugkeerde bij de onlangs gepromoveerde club, scoorde vrijdagavond met zijn allerlaatste trap uit zijn carrière de winnende goal voor zijn ploeg. 

Aanvankelijk leek Criscito zijn laatste wedstrijd als prof al te hebben gespeeld. De verdediger raakte begin deze maand namelijk geblesseerd, maar niets bleek minder waar. Eigenlijk was de Italiaan voor het duel van vrijdagavond tegen Bari ook niet fit, maar alsnog had hij een plekje op de bank.

Genoa, dat al gepromoveerd is naar de Serie A, kreeg in de allerlaatste minuut een penalty tijdens het spektakelstuk tegen Bari. Trainer Alberto Gilardino besloot om Criscito in het veld te brengen om de strafschop te nemen, en met succes. De linkspoot benutte de penalty en kreeg het zodoende voor elkaar om afscheid te nemen met een winnende goal met de laatste trap van zijn carrière. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 4-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen