AZ ziet talent vertrekken naar Cambuur; Vitesse raakt 16-jarig toptalent aan Mainz kwijt

13 juni 2023, 10:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

SC Cambuur lijkt zich te gaan versterken met AZ-talent Fedde de Jong. De middenvelder heeft al veel ervaring opgedaan met Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie en ook in de Youth League was de 19-jarige speler belangrijk. Ook Vitesse ziet met Jesaja Mustapha een talent vertrekken. De aanvaller vertrekt naar FSV Mainz 05.

De Jong wordt de tweede versterking van Cambuur, meldt Voetbal International. Eerder werd doelman Yanick van Osch al overgenomen van Fortuna Sittard. De Jong speelde het afgelopen jaar 26 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en debuteerde ook nog in het eerste elftal van AZ.

Artikel gaat verder onder video

Vitesse raakt talent kwijt
Mustapha, zestienjarig toptalent van Vitesse, vertrekt naar Mainz 05 om daar een contract voor drie seizoen te tekenen. De spits speelde in de Onder 16 van de Arnhemmers en scoorde dit seizoen al 23 doelpunten. Feyenoord en Villarreal waren ook geïnteresseerd, meldt De Telegraaf, maar het sportieve verhaal van Mainz 05 was genoeg om Mustapha over te halen.

Van der Venne en Lam verlaten Australië
Richard van der Venne (oud-speler RKC Waalwijk) en Thomas Lam (oud-speler van onder meer PEC Zwolle en AZ) gaan Melbourne City verlaten om weer terug te keren naar Europa. Beiden willen weer terugkeren naar Nederland om bij hun familie te zijn. Het is nog niet bekend naar welke clubs de spelers vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen