'Eerste bod van Feyenoord afgewezen, kampioen meldt zich snel met nieuw bod'

4 juni 2023, 22:02
Foto: © ProShots

Een eerste bod van Feyenoord op Ricardo Pepi is afgeslagen door FC Augsburg, zo meldt 1908.nl. Volgens de nieuwswebsite bereidt Feyenoord op de achtergrond een verbeterd bod voor, dat op 'zeer korte termijn' wordt ingediend.

Feyenoord laat zich dus niet afschrikken door de weigering van het eerste bod. De kampioen van de Eredivisie wil snel handelen, mede doordat PSV eveneens de pijlen heeft gericht op Pepi. Zelf wil de Amerikaanse spits na een seizoen op huurbasis bij FC Groningen niet terugkeren naar de Bundesliga.

Artikel gaat verder onder video

Pepi (20) maakte namens de degradant twaalf doelpunten en was ook goed voor drie assists. De spits speelde ondanks zijn jonge leeftijd al dertien interlands voor de Verenigde Staten. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten. De transferwaarde van Pepi wordt momenteel door FootballTransfers geschat op 8,6 miljoen euro. Augsburg kocht hem ooit voor ruim zestien miljoen euro. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

zeeuwkuip
Link gekopieerd!
avatar

Is te licht voor de top 3.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen