'Wat is de logica achter het uitfluiten van Messi, één van de beste spelers ter wereld?'

7 juni 2023, 10:00   Bijgewerkt: 5 juni 2023, 13:48
Foto: © ProShots

Bij PSG regeert het geld en zijn de supporters verwende kinderen. Dat is al een tijdje bekend, maar het respectloze afscheid dat Lionel Messi kreeg bij de Parijzenaren zorgt voor woede bij veel voetballiefhebbers. Zo ook bij FCUpdate-redacteuren Stan Timmerman en Bob van Dijk, die het in de nieuwe FCUpdate Podcast hebben over de situatie van Lionel Messi bij de Franse topclub. Stan gaat een stapje verder en noemt PSG de 'lelijkste club ter wereld'.

Messi verruilde FC Barcelona in de zomer van 2021 noodgedwongen transfervrij voor PSG. De Parijzenaren dachten met de Argentijn eindelijk het ontbrekende puzzelstukje in hun jacht op de eindzege van de Champions League binnenboord te hebben, maar daar bleek niets van waar. Zelfs Messi kon niet voorkomen dat PSG in 2022 én 2023 al in de achtste finales uit het miljardenbal werd geknikkerd. Na de uitschakeling door respectievelijk Real Madrid en Bayern München moest de wereldkampioen het ontgelden bij het PSG-publiek. Ook tijdens zijn laatste optreden voor de Franse topclub werd Messi getrakteerd op een fluitconcert.

Artikel gaat verder onder video

De linkspoot wordt inmiddels nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer naar FC Barcelona. De Catalanen lieten onlangs bij monde van president Joan Laporta weten er 'alles' aan te gaan doen om Messi terug te halen naar de club waar hij talloze successen vierde.

Beluister hieronder de nieuwe FCUpdate Podcast. Vanaf minuut 15:10 gaat het over de Argentijnse ster, de teleurstellende CL-campagnes van PSG en de afkeur die de redacteuren hebben tegen de club. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen