Ajax gaat over tot actie en brengt bod van 8,5 miljoen euro plus bonussen uit

22 juli 2023, 16:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax heeft volgens transferspecialist Fabrizio Romano een bod uitgebracht op Eduard Spertsyan. De Amsterdammers hopen de 23-jarige middenvelder voor 8,5 miljoen euro, twee miljoen euro aan bonussen en een doorverkooppercentage van 10 procent over te nemen van FK Krasnodar.

Ajax is al geruime tijd geïnteresseerd in Spertsyan, die bij Krasnodar beschikt over een contract dat nog doorloopt tot de zomer van 2026. Nu lijken de Amsterdammers daadwerkelijk door te pakken voor de zeventienvoudig international van Armenië, die ook bij Feyenoord is aangeboden. Krasnodar heeft het bod van Ajax in beraad, klinkt het.

Artikel gaat verder onder video

Spertsyan maakte in 2020 zijn debuut voor Krasnodar, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep. Inmiddels speelde hij 75 wedstrijden in de hoofdmacht van de club, waarin hij 22 keer scoorde en achttien assists afleverde. In maart 2021 debuteerde hij bovendien met een doelpunt en een assist in de nationale ploeg van Armenië in een WK-kwalificatieduel met Roemenië (3-2 winst).

Mocht Ajax zakendoen met Krasnodar, dan is Spertsyan de derde speler die directeur voetbalzaken Sven Mislintat naar Amsterdam haalde. Eerder voegde hij Branco van den Boomen (transfervrij overgekomen van Toulouse) en Benjamin Tahirovic (voor 8,5 miljoen euro overgenomen van AS Roma) toe aan de selectie van trainer Maurice Steijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax wil niet wel niet wel niet Interesse in Spertsyan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen