Bruno Fernandes heeft mooie woorden over voor Donny van de Beek

20 juli 2023, 15:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het doet Bruno Fernandes goed dat Donny van de Beek zijn rentree voor Manchester United heeft gemaakt. De Nederlandse middenvelder deed woensdag van zich spreken door in het oefenduel met Olympique Lyonnais (1-0) het enige doelpunt van de wedstrijd te maken.

"Ik ben echt blij om je weer op het veld te zien. En dan maak je ook nog eens een fantastische goal", schrijft Fernandes, die bij Manchester United de aanvoerdersband overneemt van Harry Maguire, op Instagram.

Artikel gaat verder onder video

Van de Beek maakte in Edinburgh zijn eerste minuten sinds januari. Aan het begin van het jaar liep de Nederlandse middenvelder een zware knieblessure op, die hem de rest van het seizoen kostte. Waar Van de Beek bij de eerste wedstrijd van de oefencampagne tegen Leeds United geen deel uitmaakte van de selectie, was er tegen Lyon wel speeltijd voor hem weggelegd.

Ten Hag bracht Van de Beek halverwege de wedstrijd in. Het duurde slechts een paar minuten voordat de oud-speler van Ajax zijn rentree opluisterde met een doelpunt. Een voorzet van Daniel Gore schoot hij op fraaie wijze binnen.

© ProShots

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen