Feyenoord heeft na officiële aankondiging nieuwe topprioriteit nummer 1

12 juli 2023, 20:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft definitief naast de komst van Sebastian Szymanski gegrepen. De 24-jarige middenvelder is deze woensdagavond gepresenteerd bij Fenerbahçe.

Bij Feyenoord rekende men aanvankelijk op een langer verblijf van Szymanski, die het afgelopen seizoen werd gehuurd van Dinamo Moskou en een belangrijk aandeel in het kampioenschap had. De club en speler bereikten naar verluidt een persoonlijk akkoord over een langer verblijf, maar een deal werd nooit gesloten.


Szymanski belde deze week Arne Slot op met de boodschap dat hij de voorkeur gaf aan een permanente transfer boven een nieuwe huurperiode. Fenerbahçe bereikte een akkoord met Dinamo Moskou over een transfersom van ongeveer tien miljoen euro en gaat nu met de handtekening van de middenvelder aan de haal.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord moet daardoor definitief op zoek naar een vervanger voor Szymanski. Het Algemeen Dagblad schreef een week geleden dat het aantrekken van een aanvallende middenvelder meteen topprioriteit nummer 1 in De Kuip zou worden als het niet zou lukken de Poolse middenvelder langer vast te leggen. Thiago Almada en Arsen Zakharyan zijn naar verluidt nu in beeld bij de kampioen van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goeie speler maar geen 10 mil waard . Blij ook dat de soap dat hij blijft hij gaat gelul voorbij is

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik begin me toch af te vragen welke positie er voor Quinten Timber is weggelegd in het nieuwe seizoen. Het is geen echte controlerende middenvelder (Zerrouki, Wieffer ) maar ook geen echte aanvallende middenvelder (10) maar is wel tot nu toe de duurste aankoop van Feijenoord. Lijkt me toch niet dat Slot hem als wisselspeler voor het middenveld op de bank laat zitten.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik zou hem wel midden achter de spits zetten creatief actie kan zn man voorbij . ik vind hem wel aanvallend. Maar slot bepaald hoe die hem wilt laten spelen . Als ie fit is kan ie zeker wel balie op hoog nivo .

Ag Seintje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met die Almada de Argentijn,die Rus,Mexican en Kroat erbij worden wij wereld kampioen met Wellenreuter op doel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen