Arsenal lanceert opvallend derde shirt; Jurriën Timber heeft rol in aankondiging

18 augustus 2023, 14:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Arsenal

Arsenal heeft vrijdag het nieuwe derde shirt gelanceerd. De grootmacht uit de Premier League maakte daarvoor een fraaie video, waarin meerdere spelers te zien zijn. Het opvallende groene shirt wordt in de aankondiging onder meer gedragen door Jurriën Timber, die deze zomer werd overgenomen van Ajax.

Niet alleen Timber is te zien in de video. Arsenal heeft ook aanwinsten Kai Havertz en Declan Rice van stal gehaald om mee te werken. Datzelfde geldt voor William Saliba, Martin Ødegaard en Leah Williamson. De reacties van veel supporters op X, voorheen Twitter, zijn lovend. De inspiratie voor het nieuwe shirt werd gehaald uit het tenue van seizoen 1982/83.

Artikel gaat verder onder video

Timber (22) moet voorlopig helaas nog even wachten tot hij het nieuwe shirt kan aantrekken. De verdediger raakte afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Nottingham Forest zwaar geblesseerd aan zijn knie. De international van Oranje staat zodoende minimaal zes maanden aan de kant. De ex-Ajacied kwam zelf snel met een reactie op het vervelende nieuws over zijn blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen