Feyenoord bereikt akkoord en haalt volgende versterking transfervrij binnen

30 augustus 2023, 18:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Manchester City over de transfer van Mikki van Sas, zo meldt Fabrizio Romano. De negentienjarige keeper wordt in Rotterdam de tweede keuze onder de lat.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl neemt Feyenoord de doelman transfervrij over van Manchester City. Wel lijken de clubs afspraken te hebben over een eventuele toekomstige verkoop. De kampioen van Engeland profiteert in dat geval mee van de transfer.

Artikel gaat verder onder video

Voor Van Sas ligt een contract tot de zomer van 2026 klaar in De Kuip. Daar gaat hij spoedig, als de medische keuring geen problemen oplevert, zijn handtekening onder zetten. Met Van Sas zelf moeten de laatste plooien nog worden gladgestreken. Dat lijkt goed te komen.

Feyenoord haalt Van Sas naar Rotterdam omdat Justin Bijlow vanwege een breuk in de pols van zijn linkerhand voorlopig niet inzetbaar is. Timon Wellenreuther blijft de eerste keuze onder de lat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

FC Amsterdam, zegt icoon Marco van Basten , is een koopclub. Wat heeft Feyenoord daarmee te maken. Wel leuk hoor. Als jij het woord Ajax ziet, denk je FEYENOORD. Stiekem verliefd?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze jongen is te dom om te poepen swiebertje . Valt steeds meer door de mand .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen