Feyenoord wil zakendoen met Juventus, maar moet eerst spelers laten gaan

28 augustus 2023, 09:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord hoopt zich in de laatste dagen van de transferwindow nog te gaan versterken. De Rotterdammers werden eerder door Argentijnse media al gelinkt aan Matías Soulé en nu maakt ook Voetbal International melding van die interesse.

Volgens het medium is het mogelijk dat Feyenoord zich nog gaat versterken met de middenvelder van Juventus, maar daarvoor moet er eerst wat gebeuren in Rotterdam-Zuid. Als Feyenoord concreet wordt voor Soulé, moet er eerst ruimte zijn vrijgemaakt in het salarisbudget. Daarvoor zouden de Rotterdammers zelf een aantal spelers willen verhuren. Zo kan verdediger Ramon Hendriks op huurbasis een overstap maken naar FC Utrecht of Vitesse.

Artikel gaat verder onder video

Mocht een aantal spelers een tijdelijke transfer maken, dan komt middenvelder Soulé in beeld. De Argentijnse jongeling staat op het punt om te vertrekken bij Juventus. Bij de club uit Turijn heeft de Argentijn, die 21 wedstrijden speelde voor de club, weinig perspectief op speelminuten. Het Italiaanse Frosinone zou de twintigjarige Argentijn ook op de korrel hebben.

De interesse van Feyenoord in Soulé bestaat al een tijdje. Hij zou de Rotterdammers op het middenveld nóg meer opties kunnen geven en hij kan daarnaast ook uit de voeten op de vleugels. Mocht de Argentijn daadwerkelijk nog naar Rotterdam komen, lijkt hij niet direct te worden gehaald als basisspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gewoon kappen met deze onzin, komt helemaal niets van terecht zoals gewoonlijk, zou toch even een kijkje nemen bij Heerenveen voor die Rechtsbuiten Omar, kunnen zij een deal met Walemark misschien mogelijk maken, hebben zij in ieder geval een backup als de basis speler geblesseerd zou zijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen