'Fulham wil Ajax na Bassey ook verlossen van miskoop van tien miljoen'

29 augustus 2023, 12:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax verkocht eerder deze zomer verdediger Calvin Bassey aan het Engelse Fulham en doet de komende dagen mogelijk opnieuw zaken met de Londenaren. Volgens journalist Mike McGrath van The Daily Telegraph staat ook linksback Owen Wijndal op het lijstje bij de nummer tien van de Premier League van het voorbije seizoen.

Fulham werd eerder op de dinsdag al door McGrath in een bericht op X (voorheen Twitter) gelinkt aan een andere speler die afgelopen seizoen niet bepaald uit de verf kwam in Amsterdam: Lucas Ocampos. De Argentijn keerde al na een half jaar op huurbasis bij Ajax gedesillusioneerd terug naar Sevilla, dat de buitenspeler voor een heel seizoen verhuurde aan de Nederlandse recordkampioen. In een uitgebreid artikel gaat McGrath in op de andere tranferplannen van Fulham.

Artikel gaat verder onder video

De journalist voorspeelt 'een drukke laatste week van de zomerse transferwindow' voor Fulham, dat dinsdag al wel de Belgische rechtsback Timothy Castagne overnam van Leicester City. Daarnaast zou trainer Marco Silva nog op zoek zijn naar een nieuwe spits nadat Aleksandar Mitrovic vertrok naar Saudi-Arabië (Al-Hilal); voor die positie zou Duits international Niklas Füllkrug (Werder Bremen) in beeld zijn. Ook doelman Steven Benda (Swansea City) zou nog naar Craven Cottage gehaald moeten worden.

Voor de linksbackpositie zou Fulham daarnaast nog denken aan Wijndal, die pas een jaar onder contract staat bij Ajax. De Amsterdammers betaalden afgelopen zomer nog tien miljoen euro aan AZ om de elfvoudig international van Oranje naar de Johan Cruijff ArenA te halen. Zijn eerste seizoen liep echter uit op een teleurstelling; Wijndal kwam weliswaar tot 28 wedstrijden in alle competities maar deed dat voornamelijk als invaller. Regelmatig kreeg zelfs uitgerekend centrale verdediger Bassey de voorkeur aan de linkerkant. Door de komst van Gastón Ávila (Antwerp) lijkt Wijndal ook dit seizoen rekening te moeten houden met een rol op het tweede plan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Foeks
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eens gelijks weg ermee en strik erom

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij mag zeker weg. Graag zelfs ! !

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelijk wegdoen met een strik er om en alsnog Almada kopen op de valreep.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen