Lang wordt na één actie tegen Rangers massaal vergeleken met Bassey

23 augustus 2023, 09:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Noa Lang kende dinsdagavond op Ibrox een ongelukkig moment tegen Rangers. De vleugelaanvaller van PSV wilde de bal met zijn linkerbeen voor de goal slingeren, maar maaide langs de bal heen en ging vervolgens onderuit. Het zorgde voor leedvermaak op sociale media.

Lang heeft, mede wegens zijn gedrag buiten het veld om, in de loop der jaren ook een groep mensen gecreëerd die minder fan van hem zijn. Het zorgt er dan ook voor dat Lang op sociale media massaal uitgelachen wordt wegens het ongelukkige momenten tegen de Schotten, Bekijk hieronder de beelden.

De aanvaller van PSV wordt op het medium X, voorheen Twitter, veel vergeleken met Ajax-flop Calvin Bassey, die in De Klassieker tegen Feyenoord op een soortgelijke manier onderuit ging.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ik heb lang vanaf Jong Ajax gevolgd, hij is niet constant en is mentaal zwak. Ik ben blij dat Ajax hem niet terug nam. Lang is geen succes voor constant succes. Onder druk presteert hij niets meer, geldt ook voor Bakayoko.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Actie bij de achterlijn in de 1e helft zegt veel over meneer lang . Die gaat echt nog een keer uit zijn plaat en pakt rood . Wat ik al zei over zijn gebaren richtinv publiek en medespelers. Noa lang is dd tijdbom van psv . En wat ik na de jc schaal al zei : de kuip is niet het laatste stadion waar hij uitgefloten wordt . En zie /hoor gister op ibrox

familieharbers03
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

wat merk ik hier een afgunst bij de ajacieden!! als hij bij ajax had getekend was het een wereldspeler geweest die er zeker 30 in gaat schieten en topscoorder van de cl wordt!! wat een zeverzooi zeg! die gast speelt goed en als die boeren er blij mee zijn waarom niet? en een keer een bal verkeerd raken kan toch! heeft tadic zo vaak gedaan!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen