'Premier League-club wil Eden Hazard van pensioen afhouden en onderzoekt opties voor speciaal contract'

25 augustus 2023, 11:16
Foto: © ProShots

Het is nog altijd een groot raadsel waar de toekomst van Eden Hazard ligt. De Belgische aanvaller zit na zijn vertrek bij Real Madrid nog altijd zonder club en zou mogelijk al nadenken over een pensioen. Diverse media, waaronder Football Transfers, melden dat Crystal Palace plannen heeft met de aanvaller.

De Premier League-club heeft een eenjarig prestatiecontract klaarliggen voor Hazard. Steve Parish, baas van Crystal Palace, denkt nog altijd dat de Belg van waarde kan zijn op het hoogste niveau van Engeland. De rechtspoot kampt al jaren met knieproblemen en speelde in zijn tijd bij Real Madrid maar amper. Niet alleen op sportief gebied ziet Parish de komst van Hazard wel zitten, want hij denkt dat de aanvaller ook op commercieel vlak zijn waarde kan hebben.

Artikel gaat verder onder video

Met een prestatiecontract zou Palace niet veel risico lopen met een transfer van Hazard. Zodra de vleugelspeler niet speelt, zal hij ook niet veel salaris ontvangen. Onlangs verschenen er geruchten dat Hazard eventueel zijn schoenen aan de wilgen wilde hangen.

Draxler

Het is overigens nog maar de vraag of Palace gaat kiezen voor Hazard. Volgens RMC Sport is de club dichtbij de komst van Julian Draxler. De Duitser is overbodig bij Paris Saint-Germain en mag vertrekken. De middenvelder annex aanvaller zou een transfer naar de Premier League wel zien zitten. Mocht de deal daadwerkelijk plaatsvinden, bestaat de kans dat Palace afziet van Hazard.    

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen