Liverpool 'verbijsterd' door teksten Koeman en zocht contact met de KNVB

8 september 2023, 13:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Liverpool heeft met verbazing gereageerd op de uitingen van bondscoach Ronald Koeman. De keuzeheer gaf in niet mis te verstane woorden aan dat hij niet blij was met de afmelding van Ryan Gravenberch. En dat diens besluit verstrekkende gevolgen zou kunnen hebben voor een volgende interlandperiode.

Daar heeft men in Engeland met verbazing naar gekeken, zo weet The Daily Mail. Liverpool is zelfs ‘verbijsterd’, omdat het op voorhand contact gezocht met de KNVB over de situatie. Ze wilden uitleggen waarom Gravenberch besloot om zich niet bij Jong Oranje te melden, maar in Liverpool bleef om te wennen aan zijn nieuwe club. Gravenberch zelf zocht ook nogmaals contact met Jong Oranje-bondscoach Michael Reiziger, die hem desondanks publiekelijk afviel.

Artikel gaat verder onder video

Volgens het Engelse tabbloid hebben de Engelse verrichtingen weinig geholpen, omdat Koeman zich desgevraagd in de persconferentie alsnog zeer negatief uitliet over Gravenberch en aangaf dat er consequenties zullen volgen, zoals ook bij Jeremie Frimpong aan de hand was.

De back van Bayer Leverkusen meldde zich in de laatste interlandperiode af bij Jong Oranje en werd deze periode daarom niet geselecteerd als straf. Of hij anders wel bij de selectie had gezeten, was overigens niet bekend. Gezien het nieuwe systeem van Koeman lijkt dat echter wel vrijwel zeker aan de rechterkant. Het is niet duidelijk of Liverpool nogmaals contact zoekt met de KNVB om dit incident te bespreken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen