'Middenvelder (22) van OGC Nice dreigt zelfmoord te plegen, club stuurt psycholoog om te onderhandelen'

29 september 2023, 11:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Volgens informatie van het Franse BFMTV dreigt een speler van OGC Nice momenteel zelfmoord te plegen. Het zou gaan om Alexis Beka Beka (22). Hij zou op een viaduct op een hoogte van zo’n honderd meter zijn gaan staan.

Dat meldt RMC Sports op basis van berichtgeving door BFMTV. “Hij stopte op de vluchtstrook en dreigde te springen. De gendarmes voeren momenteel onderhandelingen, terwijl een interventiegroep in gevaarlijke omgevingen bezig is. De club stuurt een psycholoog om te onderhandelen”, leest het.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Jurrian van Wessem, kenner van het Franse voetbal, is de brug gelegen over de autoroute bij het stadion. France Bleu meldt dat het gaat om de voetballer Alexis Beka Beka. De 22-jarige Fransman is sinds vorig jaar augustus speler van OGC Nice. Hij maakte voor twaalf miljoen euro de overstap van Lokomotiv Moskou naar de club uit de Ligue 1. Beka Beka behoorde in het huidige seizoen tweemaal tot de wedstrijdselectie, maar kwam nog niet in actie. Hij speelde sinds zijn komst 22 wedstrijden voor OGC Nice. Daarin scoorde hij één keer.

OGC Nice speelt zondag een thuiswedstrijd tegen Brest. Voor vrijdag stonden er persactiviteiten op het programma, maar gezien de 'ernstige huidige situatie' zijn die geannuleerd.

Denk jij aan zelfmoord? Praten over zelfdoding kan bij de landelijke hulplijn 113 Zelfmoordpreventie. Telefoon 0800-0113 of www.113.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen