Stijn Spierings kan buiten de transferperiode een zeer opvallende transfer maken

11 september 2023, 22:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Stijn Spierings kan terugkeren bij Toulouse, zo melden diverse media in Frankrijk. Dat zou zeer opmerkelijk zijn, want de Nederlandse controleur maakte deze zomer juist de transfervrije overstap van Toulouse naar RC Lens.

Spierings behoorde bij Toulouse tot de uitblinkers, maar zijn dienstverband bij Lens verloopt nog niet zoals gehoopt. De nummer twee van het afgelopen Ligue 1-seizoen - en toekomstige tegenstander van PSV in de Champions League - pakte voorlopig pas één punt uit de eerste vier wedstrijden en staat zeventiende. Spierings had alleen in de laatste wedstrijd tegen AS Monaco (3-0 nederlaag) een basisplek. Zijn oude club Toulouse is met vijf punten uit vier duels wat beter aan het seizoen begonnen.

Artikel gaat verder onder video

De middenvelder kan zich niet onderscheiden en volgens journalist Laurent Mazure van persbureau AFP zou hij snel weer kunnen vertrekken. Er wordt gedacht aan een verhuurperiode aan zijn oude club Toulouse. Ondanks de sluiting van de transfermarkt kan die huurdeal nog worden gesloten via een zogenoemde 'joker'. Clubs uit Frankrijk kunnen buiten de transferperiode één speler halen die al in Frankrijk speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen