Ajax heeft in transferstrijd één groot voordeel ten opzichte van FC Barcelona

11 oktober 2023, 19:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax is geïnteresseerd in de diensten van Federico Redondo, zo meldt Sport. De Amsterdammers zouden navraag hebben gedaan naar de situatie van de twintigjarige middenvelder van Argentinos Juniors. Redondo kan ook rekenen op de belangstelling van FC Barcelona.

De kans wordt klein geacht dat Redondo binnenkort in het shirt van Barcelona is te bewonderen. Zijn vader, Fernando Redondo, kwam namelijk tussen 1994 en 2000 uit voor Real Madrid. Bovendien is de Argentijnse middenvelder het neefje van Santiago Solari, oud-speler en -trainer van de club uit de Spaanse hoofdstad. Een overstap van Redondo naar Barcelona ligt dus zeer gevoelig.

Artikel gaat verder onder video

Ajax zou reeds contact hebben opgenomen met de entourage van Redondo, die de voorbije maanden veel indruk heeft gemaakt bij Argentinos Juniors. Talloze clubs zouden de afgelopen weken naar Argentinië zijn afgereisd om de middenvelder in levenden lijve aan het werk te zien.

Redondo, die in eigen land qua speelstijl wordt vergeleken met Sergio Busquets, heeft nog geen enkele club iets toegezegd. De middenvelder hoopt dat Real Madrid zich gaat bemoeien in de strijd om zijn handtekening. Het contract van Redondo bij Argentinos Juniors loopt eind 2024 af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fans "blij" maken met een "dooie mus" bericht noem ik dit. Schrijf iets wat relevant is of realistisch of anders niets.

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoeveel middenvelder heeft ajax nog nodig Eerder een goede spits en verdediging Spits Juan dos Santos Dat is een echte ajax spits Koppen links en rechts schieten Die jongen kan ook op de vleugels spelen Die leg ze er wel in voor ajax Verdediging Daar hadden ze Davinson Sánchez voor terug moeten halen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen