Fabrizio Romano brengt helderheid over mogelijke droomtransfer Ian Maatsen

19 oktober 2023, 15:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ian Maatsen lijkt een droomtransfer naar FC Barcelona te kunnen vergeten. De Nederlandse linksback werd afgelopen week in verband gebracht met een verrassende overstap naar Barça, dat de verdediger aan het einde van het seizoen transfervrij wilde overnemen. Fabrizio Romano komt donderdagmiddag met nieuwe informatie.

De Italiaanse transferspecialist meldt dat de werkgever van Maatsen, Chelsea, een clausule heeft gelicht waardoor de Nederlander tot 2025 vastligt. Dat betekent dat de Oranje-international dus niet gratis de deur uit kan lopen bij de Londenaren en dat Barcelona met een geldbedrag moet komen aanzetten.

Artikel gaat verder onder video

Barcelona was volgens het Spaanse SPORT van plan om aankomende zomer aan te kloppen bij Maatsen. De ploeg van onder meer Frenkie de Jong beschikt op dit moment alleen over Marcus Alonso, wiens contract medio 2024 afloopt. Maatsen zou daarom al langere tijd in de gaten worden gehouden door de Catalanen.

Chelsea heeft dus een optie gelicht in het contract van Maatsen, waardoor de Nederlander minimaal tot medio 2025 vastligt. Maatsen speelde tot dusverre 8 officiële wedstrijden voor de ploeg uit Londen. Vorig jaar maakte de linksback indruk in het shirt van Championship-kampioen Burnley. Bij die club speelde hij 41 duels en scoorde daarin vier keer.

Zou Ian Maatsen een versterking zijn voor FC Barcelona?

Laden...
32 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen