Stengs deelt emotionele post en vertelt wat Slot niet op nationale tv wilde zeggen

22 oktober 2023, 12:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Calvin Stengs speelde zaterdagavond een sterke wedstrijd voor Feyenoord tegen Vitesse (4-0) en draagt de avond op aan zijn opa. De opa van de middenvelder is recentelijk overleden, maar Stengs besloot wel te voetballen en was goed voor een doelpunt en een assist.

“Deze avond draag ik op aan mijn opa. ✨ Een zware dag voor mij, maar ik ben trots op de drie belangrijke punten ❤️”, schrijft Stengs, die voor Feyenoord de score opende tegen Vitesse en ook de assist gaf bij de 2-0 van Santiago Giménez. Na het eerste doelpunt waren tranen zichtbaar bij Stengs. Hij werd getroost door Quinten Timber.

Artikel gaat verder onder video

Ook op Instagram steken diverse spelers van Feyenoord en andere clubs Stengs een hart onder de riem. "We zijn er voor je broeder ❤️🙏🏽", schrijft ploeggenoot Gjivai Zechiël bijvoorbeeld. Quinten Timber reageert met hartjes en ook Justin Kluivert, Cody Gakpo, Owen Wijndal en Myron Boadu spreken hun steun uit.

Na de wedstrijd zei trainer Arne Slot tegen ESPN dat Stengs een 'geweldige speler' is en dat hij 'meer venijn' in zijn spel heeft gekregen. “Voor de wedstrijd vertelde hij mij iets, maar ik vind niet dat ik dat op nationale televisie moet zeggen, dus het was mooi dat hij een goal en assist had vandaag”, zei Slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen