Van Hooijdonk benoemt de twee Oranje-uitblinkers; Van der Vaart bekritiseert zwakke schakel van Nederland

16 oktober 2023, 21:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © NOS

Twee Oranje-internationals kunnen halverwege het EK-kwalificatieduel van het Nederlands elftal met Griekenland (0-0) rekenen op de complimenten van Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk: Tijjani Reijnders en Quilindschy Hartman.

Volg de wedstrijd tussen Griekenland en Nederland in ons liveverslag.

Artikel gaat verder onder video

“Reijnders was de gevaarlijkste man in de eerste helft”, analyseert Van Hooijdonk in de rust bij de NOS. “Zijn afstandsschoten leidden tot gevaar. Ook zijn loopacties en passes waren goed. Samen met Hartman deed hij het goed, eigenlijk een beetje verhaal als afgelopen vrijdag tegen Frankrijk.”

“Ik vind het een hele saaie wedstrijd”, vult Van der Vaart aan. “Ik denk dat Koeman heel tevreden heeft. Oranje heeft de wedstrijd onder controle, maar wéér een goede Reijnders en wéér een goede Hartman. Alleen naar voren toe is het nog veel te weinig. Xavi Simons lijdt bijvoorbeeld veel te veel balverlies.” 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik moet nog lachen om het verwijt aan mij: "hij lult, maar hij zegt niks". Ik had n.a.v. de wedstrijd tegen Frankrijk al geschreven dat Reijnders en Hartman top voetballers zijn en de toekomstige sterkhouders zijn, maar ja ik lul maar zegt niks.... Wat heb ik van alles genoten vanavond. Ja wij hebben hier met samen met mijn gabbies hard om die rechtsachter gelachen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Iedereen ziet dat dus je bewijst maar weer dat je lult maar niks zegt . Vergeet niet jezelf te liken he

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen