Voetbalhumor bij Cambuur: Supporters gooien met opblaasbare bekers bier

15 oktober 2023, 17:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De supporters van SC Cambuur hadden zondagmiddag een ludieke actie in petto gedurende de wedstrijd tegen NAC Breda. Er werden door de supporters van de club uit Leeuwarden opgeblazen biertjes mee het stadion ingenomen, waar vervolgens mee gegooid werd op de tribune.

De actie heeft ongetwijfeld te maken met de huidige regelgeving van de KNVB. Momenteel is het zo dat een wedstrijd wordt stilgelegd als er een bekertje - met of zonder inhoud - op het veld terechtkomt. Cambuur kreeg er dit seizoen al regelmatig mee te maken, waardoor de clubleiding heeft besloten om netten op te hangen voor het vak met de fanatieke supporters. Op die manier moet er voorkomen worden dat er spullen om het veld terechtkomen tijdens thuiswedstrijden van de ploeg van Henk de Jong.

Artikel gaat verder onder video

Rond de vijfde minuut in de wedstrijd tegen NAC gooiden de fantatieke supporters van Cambuur met allerlei opgeblazen biertjes op de tribune, die door het opgehangen net in het Cambuur Stadion sowieso niet op het veld terecht zouden kunnen komen. Tegelijkertijd werd er buiten het stadion een flinke lading aan vuurwerk afgestoken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen