Fabrizio Romano meldt groot nieuws: Hirving Lozano kan PSV al in 2024 verlaten

20 november 2023, 16:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © RTL

Fabrizio Romano heeft maandagmiddag verrassend nieuws naar buiten gebracht. De Italiaanse transferspecialist weet dat LA Galaxy nog altijd geïnteresseerd is in Hirving Lozano. De Amerikaanse club wil de Mexicaan in 2024 aan de selectie toevoegen.

LA Galaxy was een aantal maanden geleden al gecharmeerd van de buitenspeler. Lozano besloot om terug te keren naar PSV, maar het is nog maar de vraag of de Mexicaan nog lang in Eindhoven actief zal zijn. Romano meldt in een exclusief bericht op X dat de MLS nog steeds behoort tot de opties van Lozano.

Artikel gaat verder onder video

“LA Galaxy wil Lozano nog steeds contracteren als onderdeel van hun plannen voor 2024. Lozano was afgelopen zomer al in gesprek met LA Galaxy, maar besloot toen terug te keren naar PSV”, begint Romano. “Maar, de MLS-optie blijft open voor zijn toekomst”, vervolgt de transfergoeroe. Lozano beschikt bij PSV nog over een contract tot medio 2028.

Dat betekent dat LA Galaxy met een transfersom moet komen willen ze zakendoen met de Eindhovenaren. Lozano is bezig aan zijn tweede periode in het Philips Stadion. Tussen 2017 en 2019 groeide de Mexicaan uit tot een belangrijke speler in het shirt van PSV, waarna hij de stap maakte naar Napoli. Na vier seizoen koos Chucky voor een terugkeer naar Eindhoven. Dit seizoen staat de teller op twaalf officiële wedstrijden, waarin hij vijf keer trefzeker was.

Moet PSV Lozano laten gaan?

Laden...
247 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen