Feyenoord raakt op 21 oktober onder de indruk van opponent: 'Ze vinden hem een goede speler'

1 november 2023, 21:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Million Manhoef staat er goed op bij Feyenoord, zo weet clubwatcher Matijn Krabbendam van Voetbal International. In de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse op 21 oktober, die door Feyenoord met 4-0 werd gewonnen, zouden beleidsbepalers in De Kuip onder de indruk zijn geraakt van de buitenspeler.

Krabbendam noemt Manhoef in de Derde Helft Podcast zelf een 'goede speler' en merkte op dat Feyenoord die mening deelt. “Manhoef maakte indruk bij Feyenoord en ook op mensen binnen Feyenoord. Ze zeiden meteen: dat is een goede speler.”

Artikel gaat verder onder video

Krabbendam ziet in de linksbenige Manhoef, die als rechtsbuiten speelt maar ook op de linkerflank uit de voeten kan, een speler die zich kan ontwikkelen bij Feyenoord.

"Ik zou zo'n speler wel halen. Fit, snel en het is zeker geen aankoop van het oude Feyenoord", zo adviseert Krabbendam. Manhoef heeft bij Vitesse een contract tot medio 2025 en zijn Expected Transfer Value is 4,1 miljoen euro. Dat is een schatting die voortkomt uit een algoritme dat rekening houdt met bijvoorbeeld de leeftijd van een speler, competitie waarin hij speelt, zijn contractsituatie en de transfersommen voor vergelijkbare spelers

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Manhoef had ik al eerder in gedachten voor Ajax. Manhoef, leuke speler, is snel en kan doelpunten maken, zijn vader Melvin heeft minder succes in de MMA.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen