Feyenoorder verschijnt groots op voorpagina Spaanse krant

16 november 2023, 12:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © X

Mats Wieffer is op de voorpagina van de Spaanse krant SPORT verschenen. De middenvelder van Feyenoord staat in de belangstelling van FC Barcelona, maar dat is volgens het medium zo concreet, dat ze hem zelfs op de voorpagina van het sportkatern hebben gezet. Hij zou de ideale opvolger van Sergio Busquets kunnen worden.

Wieffer wordt bij Barcelona om meerdere redenen gezien als een mogelijke versterking, zo schrijft de krant. "Hij heeft potentie, hij is jong maar toch ervaren, hij heeft zijn plafond nog niet bereikt en zijn afkoopsom zal niet exorbitant zijn." Weliswaar verlengde Wieffer in mei zijn contract bij Feyenoord tot medio 2027, toch wordt zijn komst als realistisch gezien.

Artikel gaat verder onder video

Barcelona zou al meerdere keren scouts hebben afgestuurd op wedstrijden van Feyenoord om Wieffer te volgen. Daar is Feyenoord van op de hoogte, zo klinkt het. De middenvelder zou in beeld zijn voor komende zomer, dus niet voor januari. Barcelona heeft ook andere kandidaten in het vizier.

Het is de regerend kampioen van Spanje nog niet gelukt om een permanente vervanger van Busquets te vinden. Martín Zubimendi (Real Sociedad) was met een prijskaartje van zo'n zestig miljoen euro te duur en ook Joshua Kimmich (Bayern München) bleek niet haalbaar. Sofyan Amrabat (Fiorentina, inmiddels verhuurd aan Manchester United) was goedkoper, maar zijn komst kwam ook niet rond, net als die van Marcelo Brozovic (destijds Inter, nu Al-Nassr). Uiteindelijk kwam Oriol Romeu voor 3,4 miljoen euro over van Girona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

30 miljoen, strik erom.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen