Mogelijke domper voor Arne Slot: onbetwiste basisspeler kampt met ziekteverschijnselen

25 november 2023, 14:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is nog maar de vraag of Calvin Stengs aan de aftrap kan verschijnen voor het duel met Excelsior. De aanvaller annex middenvelder gaat met Feyenoord op bezoek bij de stadsgenoot, maar kampt volgens 1908.nl met lichte ziekteverschijnselen. Ook achter de naam van Ramiz Zerrouki staat een vraagteken.

Het gerenommeerde Feyenoord-medium weet dat de inzetbaarheid van Stengs afhangt van de warming-up. De vleugelspeler neemt deel aan die warming-up en zal vervolgens gaan beslissen of hij vanaf de aftrap kan beginnen. Met de huidige stand van zaken lijkt het erop dat Stengs ‘gewoon’ bij de eerste elf op het wedstrijdformulier verschijnt.

Artikel gaat verder onder video

Ook is het nog afwachten of Zerrouki inzetbaar is voor de stadsderby tussen Excelsior en Feyenoord. De controlerende middenvelder is niet okselfris uit de interlandweek met Algerije gekomen. Zerrouki speelde afgelopen interlandweek twee keer. Tegen Somalië vanaf de aftrap (als centrumverdediger) en tegen Mozambique als invaller. Beide interlands werden gewonnen door Algerije.

Jahanbakhsh is niet zaterdagmiddag niet aanwezig op het veld van het Van Donge & De Roo Stadion. De Iraniër heeft klachten aan de hamstring. Daartegenover staat de terugkeer van Yankuba Minteh, die vermoedelijk fit genoeg is om deel te namen aan de wedstrijdselectie. Luka Ivanusec zal waarschijnlijk op de flank spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen