Robben komt met heerlijke anekdote: 'Daardoor was ik te laat op de training'

14 november 2023, 14:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Arjen Robben kwam ooit te laat op een training, nadat hij voor het eerst met zijn huidige vrouw Bernadien zoende. De buitenspeler meldde zich na zijn eerste kus te laat op de training en moest zich daarop verontschuldigen.

De buitenspeler was zaterdagavond te gast bij het tv-programma Sterren op het Doek en vertelde het prachtige verhaal aan presentator Özcan Akyol. “Ik was altijd heel serieus en gedisciplineerd. Ik kwam nooit te laat”, begon Robben zijn verhaal. Maar toen hij Bernadien, zijn huidige vrouw, ontmoette, ging het mis.

Artikel gaat verder onder video

“Door die eerste kus kwam ik te laat op de training. Ik wilde niet weg, haha. Eerst moest het moment van de eerste kus gebeuren. Dat duurde en duurde maar, waardoor ik te laat kwam op de training”, aldus de lachende Robben. “Je weet hoe dat gaat. Een beetje om elkaar heen draaien.” Uiteindelijk kwam het tot de eerste kus, maar kwam hij wel te laat op zijn training.

Straf kreeg hij echter niet van zijn toenmalige trainer. “Die wist hoe ik in elkaar zat. Hij lachte en het enige wat hij vroeg, was: ‘was ze het waard?’.” Dat antwoord was wel duidelijk: “Ja, ze was het waard, trainer.” Die zei daarop dat hij dat niet meer moest doen. “En toen zijn we lekker gaan trainen”, zei Robben.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen