Ruben van Bommel ontlokt bewonderend applaus aan AZ-trainer Pascal Jansen

26 november 2023, 15:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots / ESPN

AZ-trainer Pascal Jansen kon al na vijf minuten spelen tegen FC Volendam niets anders doen dan applaudiseren voor zijn linksbuiten Ruben van Bommel. De jonge vleugelspeler zette de Alkmaarders tegen de provinciegenoot met een vlammende uithaal al vroeg op voorsprong.

Volg hier het liveverslag van het duel tussen AZ en FC Volendam

Artikel gaat verder onder video

Van Bommel, zoon van Antwerp-trainer Mark, kwam afgelopen zomer over van MVV en begon met twee treffers in de Europa League-kwalificatie en eentje in de eerste Eredivisiewedstrijd van het seizoen tegen Go Ahead Eagles voortvarend aan zijn Alkmaarse periode. Daarna hield hij zijn kruit echter droog en vond hij zichzelf regelmatig terug op de bank, maar zondag komt op fantastische wijze een einde aan zijn doelpuntendroogte.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen