Van Gangelen noemt zijn 'feestteam' op bij Oranje voor Gibraltar: 'Teze als linksbuiten?!'

19 november 2023, 09:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Jan Joost van Gangelen hoopt op een feestopstelling van het Nederlands elftal tegen Gibraltar komende week. Omdat het Nederlands elftal is geplaatst voor het EK en de tegenstand in Portugal – waar het duel gespeeld wordt – minimaal zal zijn in de laatste EK-kwalificatiewedstrijd, hoopt de presentator op een bijzondere opstelling van bondscoach Ronald Koeman.

“Ik zou het heel leuk vinden als er nu een soort feestteam in kwam bij Nederland”, begon Van Gangelen bij ESPN, om vervolgens een feestopstelling op te noemen. “Bijlow, Hato, Wieffer, Stengs, De Roon, Veerman, Malen, Dallinga, Koopmeiners, Teze en dan ben ik er nog een vergeten.”

Artikel gaat verder onder video

“Dus jij zou Teze linksbuiten zeggen?”, diende Hans Kraay jr. hem lachend van repliek. “Ach, ja. Wat maakt dat uit tegen Gibraltar?”, grapte Van Gangelen daarop, om zijn voorstel te bespreken met zijn collega in de studio. “Maar jij zou niet een heel elftal anderen laten starten?”, vroeg de presentator aan zijn collega-analist.

“Als Dallinga gaat starten, dan kun je toch niet zien of hij een international-waardig is”, dacht Kraay. “Ik had Dallinga tegen Ierland wel een half uur willen zien. Dán had je hem kunnen meten. Als hij tegen Gibraltar een hele wedstrijd speelt, dan gaat hij wel twee doelpunten maken, ja. Maar je hebt er niet zo veel aan.”

Moet Ronald Koeman voor een feestteam kiezen tegen Gibraltar?

Laden...
277 stemmen
Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

  • GRATIS
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen