Voetbalcarrière van Megan Rapinoe (38) komt op droevige wijze abrupt ten einde

12 november 2023, 13:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © CBS

De voetbalcarrière van Megan Rapinoe is zaterdagnacht op droevige wijze abrupt ten einde gekomen. In haar laatste wedstrijd als prof raakte de 38-jarige aanvaller van OL Reign ogenschijnlijk ernstig geblesseerd.

Het duel tussen OL Reign en Gotham FC was het slotstuk van de National Women's Soccer League (WMSL). Beide teams streden in één onderling duel om het kampioenschap in de hoogste vrouwencompetitie in de Verenigde Staten.
 
Rapinoe had van tevoren al aangekondigd dat het haar laatste wedstrijd als prof zou zijn. Het werd voor de flamboyante Amerikaanse een pijnlijk einde: al in de derde minuut van de wedstrijd raakte zij ogenschijnlijk ernstig geblesseerd. 

Rapinoe ging zonder fysiek contact met een andere speler naar de grond en ging uiteindelijk hinkend van het veld. Na afloop was te zien hoe haar rechterbeen in een onderbeenbrace zat. Tot overmaat van ramp voor Rapinoe en OL Reign ging Gotham FC ook nog eens met het kampioenschap aan de haal: 1-2. 

Rapinoe kan evenwel terugkijken op een succesvolle voetballoopbaan. Zij won onder meer tweemaal het WK met de Verenigde Staten en werd Olympisch kampioen in 2012.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Sneu voor haar. topspeelster en een enorme drive. En ze liet zich de mond niet snoeren, ook niet tegen Trumpie

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Altijd sneu om zo je laatste wedstrijd te eindigen. Was wel al ver over haar hoogtepunt heen. Had wellicht al eerder moeten stoppen. Hopen op een goed herstel.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed interview van Shanice.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen