Ajax spitst de oren en krijgt hele belangrijke mededeling van zomerse transfertarget

5 december 2023, 08:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Thiago Almada wil in de winterse transferperiode een overstap maken naar Europa, zo heeft de Argentijnse voetballer maandag opnieuw gezegd. Almada stond afgelopen zomer hoog op het lijstje van Ajax, maar kwam uiteindelijk niet naar Amsterdam. Of Ajax als vervolgbestemming in de winterstop een reële optie kan worden, is echter nog maar de vraag.

Almada laat namelijk aan de Argentijnse tak van ESPN weten dat hij naar een Europese topcompetitie wil vertrekken, maar de vraag is of de Eredivisie daaronder valt: "Als ik zou moeten kiezen: de Premier League of La Liga, maar ik sta open voor elke topcompetitie", zegt Almada, die in ieder geval naar Europa wil vertrekken. De Argentijn lijkt uitgeleerd in de Verenigde Staten bij Atlanta United.

Artikel gaat verder onder video

Afgelopen zomer werd Ajax nadrukkelijk gelinkt aan Almada, want de Amsterdammers hadden de spelmaker graag aan de selectie willen toevoegen. Toenmalig trainer Maurice Steijn was lovend over de Argentijn, die uiteindelijk niet naar de Johan Cruijff ArenA kwam. De interesse van Ajax lijkt nooit concreet te zijn geworden, wat mogelijk te maken heeft met de hoge transfersom die er voor Almada op tafel gelegd moet worden.

In januari ligt er een nieuwe kans op de loer voor Ajax, al is het de vraag of Almada zit te wachten op een stap naar Amsterdam én of Ajax de 22-jarige aanvallende middenvelder kan betalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mee eens.

Roffainho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is echt een geweldige speler.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen