Slaapverwekkend Feyenoord heeft aan 26 goede minuten genoeg om door te bekeren

20 december 2023, 22:57

Feyenoord heeft zich woensdagavond geplaatst voor de achtste finales van de KNVB beker. De Rotterdammers namen het in de tweede ronde op tegen FC Utrecht en leken na 26 minuten op weg naar een makkelijke avond toen de ploeg van Arne Slot al met 2-0 voorstond. Door een aansluitingstreffer bleef het echter boeiend tot aan de laatste minuut, maar trok Feyenoord de overwinning over de streep: 2-1.

Al heel snel kwam de wedstrijd los. Othman Boussaid van FC Utrecht kon vrij snel tot twee kansen komen, maar niet veel later had ook Feyenoord de aanval ingezet. Quinten Timber schoot van enige afstand op doel, maar Mattijs Branderhorst, de bekerkeeper van FC Utrecht wist te keren. Timber was één minuut later de aangever bij het openingsdoelpunt. Calvin Stengs werd goed in positie gebracht en kon van dichtbij scoren.