NAC Breda-fans koken van woede: PSV-aankoop van elf miljoen maakt debuut in Keuken Kampioen Divisie

4 december 2023, 20:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Imago

Veel supporters van NAC Breda zijn gepikeerd nadat ze het wedstrijdformulier van het duel tegen Jong PSV te zien kregen. Het valt op dat Ricardo Pepi, die afgelopen zomer voor een bedrag van elf miljoen euro naar Eindhoven werd gehaald, een basisplaats heeft bij de ploeg van Wil Boessen. De Amerikaan mag maandagavond ritme opdoen in de Keuken Kampioen Divisie.

Pepi was afgelopen dinsdag de grote held voor PSV 1. De oud-speler van FC Groningen kopte PSV in de 92e minuut naar de overwinning tegen Sevilla (2-3) en verzekerde de Eindhovense club daardoor van een tweede plek in de Champions League-groep. Een kleine week later mag de spits op komen draven voor een wedstrijd op De Herdgang.

Artikel gaat verder onder video

Fans van NAC zijn woedend nadat ze de opstelling van Jong PSV zagen. “Die Pepi is meer waard dan de hele club NAC”, stelt de een. “Man, man, man…”, reageert B-Side Rats (de harde kern van NAC) op X.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

De stoker
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Zijn de traantjes weer gedroogd in Breda

gtsb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik heb een hekel aan nac maar dit is toch ook gewoon belachelijk . Maar goed dat is heel dat gedoe met jomg elftallen ,het niet kunnen degraderen etcetc. De kkd is een lachertje

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen