Schokkende update over Tom Lockyer: ‘Hij kreeg een hartstilstand op het veld’

16 december 2023, 19:24
Foto: © Imago

Tom Lockyer werd zaterdagmiddag tijdens Bournemouth – Luton Town getroffen door een hartstilstand. Dat bevestigt zijn club Luton Town vanavond via de officiële kanalen.

De wedstrijd tussen Bournemouth en Luton Town werd zaterdagmiddag in de tweede helft stilgelegd. Lockyer, verdediger en aanvoerder van Luton Town, zakte plots in elkaar, waarna scheidsrechter Simon Hooper beide teams naar de kleedkamers stuurde. Kort erna werd het duel vandaag definitief gestaakt.

“Onze medische staf kan bevestigen dat onze aanvoerder een hartstilstand kreeg op het veld”, schrijft Luton Town op de officiële kanalen. “Hij reageerde weer toen hij met de brancard van het veld werd gedragen. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn situatie is stabiel en hij ondergaat op dit moment verdere testen.”

Artikel gaat verder onder video

Het is opvallend genoeg niet de eerste keer dat Lockyer op het veld zakt. Op 27 mei van dit jaar overkwam hem hetzelfde in de finale van de play-offs om promotie naar de Premier League tussen Coventry City en Luton Town.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wat een schokkend nieuws, hopelijk herstelt hij snel en kunnen we hem weer op het veld zien schitteren.

De_bal_is_rond
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Om hem vervolgens, weer in elkaar te zien zakken(tzt)? Uiteraard wens je dit niemand toe en veel beterschap voor Tom......echter zegt men ook dat 3 maal scheepsrecht is. Op een gegeven moment moet je jezelf eens goed afvragen....is dit het allemaal waard?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen