Andy van der Meijde ontving Ajax-beul op feestje: ‘Lekker zitten roken en zuipen'

15 januari 2024, 22:07
Foto: © Veronica Offside

Andy van der Meijde heeft op oudejaarsdag kennis gemaakt met Ajax-beul Mats Grotenbreg. De Hercules-verdediger, die de Amsterdammers op heroïsche wijze uit het bekertoernooi knikkerde, is volgens de analist een ‘gezellige gozer’.

“Ik heb begrepen dat jij hem kent”, begint Wilfred Genee tijdens de uitzending van Veronica Offside. “Nou ja, ik ken hem niet, maar op oudejaarsdag had ik een feestje bij mij thuis, en toen kwam hij (Grotenbreg, red.) in een keer binnenlopen. Hij ging mee met mijn neefje”, antwoordt Van der Meijde.

Artikel gaat verder onder video

“Echt een hele gezellige gozer. Lekker zitten zuipen, en roken. En dan spelen tegen Ajax en de winnende maken, ongelofelijk hè, zo slecht waren we. En dan was hij (Grotenbreg, red.) ook nog onderweg naar de wedstrijd tegen Ajax naar McDonalds geweest”, vertelt de oud-voetballer.

Eind december zorgden de amateurs van Hercules voor een van de grootste sensaties in het KNVB Bekertoernooi door Ajax met 3-2 te verslaan. Grotenberg maakte in de absolute blessuretijd de winnende goal voor de Utrechtse derdedivisionist. In de achtste finale speelt Hercules een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen