Dirk Kuyt slaat toe en voegt Nederlander met verleden bij Barcelona toe aan selectie

11 januari 2024, 15:15
Foto: © Imago

Dirk Kuyt heeft een Nederlandse versterking mogen verwelkomen bij het Belgische Beerschot. Mike van Beijnen wordt door de club, uitkomend op het tweede niveau van België, binnengehaald. Van Beijnen kwam in het verleden in Nederland uit voor Fortuna Sittard en FC Den Bosch, maar zat sinds de zomer zonder club.

De Nederlandse verdediger heeft op jonge leeftijd al een indrukwekkende carrière achter de rug. Hij begon bij de beloftenploeg van FC Barcelona, waarna hij uitkwam voor het Turkse Gençlerbirliği SK. Vervolgens kwam Van Beijnen terug naar Nederland en ging hij avonturen aan bij Fortuna Sittard, FC Den Bosch en FC Emmen. Bij laatstgenoemde club vertrok Van Beijnen al na twee weken.

Artikel gaat verder onder video

Nu wacht voor Van Beijnen een avontuur bij Beerschot, dat er goed voor staat op het tweede niveau van België. Het staat op een tweede plek, maar heeft evenveel punten verzameld als koploper Zulte Waregem. Beerschot doet volop mee om promotie en met de Nederlander heeft Dirk Kuyt er een nieuwe optie bij voor de rechtsbackpositie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen