Fabrizio Romano brengt groot nieuws: Jong Oranje-uitblinker verkast naar Engeland

27 januari 2024, 19:26
Foto: © Imago

Noah Ohio staat op het punt om zijn carrière voort te zetten bij Hull City. Fabrizio Romano meldt zaterdag dat de 21-jarige aanvaller van Standard Luik en Jong Oranje zich op huurbasis gaat verbinden aan de huidige nummer acht van de Championship, het tweede niveau in Engeland.

Volgens Romano is de overgang van Ohio naar Hull City in kannen en kruiken. De transferspecialist meldt dat de Engelse club met Standard Luik een akkoord heeft bereikt over een tijdelijke transfer van de spits. Hull City heeft tevens een optie tot koop bedongen, waardoor Ohio na dit seizoen definitief naar het MKM Stadium kan verkassen. Hij wordt volgende week medisch gekeurd.

Artikel gaat verder onder video

Eerder deze week werd Ohio door De Telegraaf nog in verband gebracht met een transfer naar FC Twente. Hij moest bij de Tukkers de opvolger worden van Manfred Ugalde, die deze maand vrijwel zeker naar Spartak Moskou vertrekt. FC Twente vist dus echter achter het net. 

Ohio kent tot dusver een teleurstellend seizoen in dienst van Standard Luik, dat anderhalf jaar geleden bijna twee miljoen euro betaalde aan RB Leipzig om de aanvaller in te lijven. In veertien wedstrijden in de Belgische competitie wist hij nog niet te scoren. In Jong Oranje maakte hij meer indruk: sinds zijn debuut in september 2023 maakte hij drie doelpunten in vier interlands. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen