HSV spreekt waardering uit voor sportief gebaar van PSV'er: 'Dit is sport!'

7 januari 2024, 19:44
Foto: © Hamburger SV - X

Hamburger SV spreekt na het met 2-2 gelijkgespeelde oefenduel met PSV haar waardering uit voor André Ramalho. De Braziliaanse verdediger dankte de Duitse tegenstander na de wedstrijd uitgebreid voor het feit dat hij ondanks een rode kaart in de eerste helft tóch aan het tweede deel van de wedstrijd mocht beginnen.

De uitsluiting van Ramalho, die na een halfuur met rood werd weggezonden én een penalty tegenkreeg, hield de gemoederen flink bezig in Marbella. Beide ploegen gaven in de rust aan de tweede helft graag met elf tegen elf verder te willen, waardoor PSV'er Emir Bars zich opmaakte voor een invalbeurt. De Spaanse scheidsrechtersbond stak echter een stokje voor het plan. Daarop werd besloten niet verder te gaan maar een 'nieuwe' wedstrijd te beginnen, waardoor Ramalho 'gewoon' weer mee mocht doen na rust.

Artikel gaat verder onder video

Ramalho was overduidelijk blij met de geste van HSV, waarop hij de spelers en staf van de tegenstander na afloop van het duel uitgebreid bedankte. Op X schrijft het officiële HSV-account bij de beelden: "De scène van de dag: André Ramalho bedankt ons na het laatste fluitsignaal voor ons fairplaygebaar in de rust. Dit is sport, @PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Waar is bean, mis zijn reactie op het 2de gelijk spel van PSV...

De kikker
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Waarom mis je zijn reactie? Hij is geen Psv supporter.

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dat weet ik, maar hij heeft er zo kijk op, was nu benieuwd naar zijn kijk op deze wedstrijden 😉

BENNINK24
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wat een onzin, om het hier überhaupt over te hebben !!! Rood is rood oefen pot of geen oefenpot , dit is zo achterbaks als de pest. Kunt met 10 man goed oefenen tegen een tegenstander, en weet je beter waar je staat.!!! Maar psv zo als ze zijn, wilde absoluut niet verliezen !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen