Trent Alexander-Arnold maakt op 1 januari bijna Doelpunt van het Jaar

1 januari 2024, 22:12
Foto: © Viaplay

Trent Alexander-Arnold heeft maandagavond bijna een werelddoelpunt gemaakt. In de wedstrijd tegen Newcastle United ontving de Liverpool-rechtsback de bal op ongeveer de achterlijn voor zijn voeten. De Engelsman twijfelde niet en nam de bal ineens op de slof, waarna hij de inzet uiteen zag spatte op de paal.

Mocht de bal erin zijn gevlogen, zullen de gedachtes uitgaan naar Maicon, die op het WK van 2010 in Zuid-Afrika zo’n soort doelpunt maakte. Ook Roberto Carlos maakte in het verleden een doelpunt vanaf ongeveer de achterlijn.

Artikel gaat verder onder video

De wedstrijd tussen Liverpool en Newcastle eindigde in de eerste helft met een 0-0 stand. Liverpool zag een doelpunt van Luis Diaz afgekeurd worden, terwijl Mohamed Salah een penalty miste. Dan Burn scoorde namens de bezoekers, maar ook bij dat doelpunt ging de vlag voor buitenspel omhoog.

Bij Liverpool staat Virgil van Dijk, logischerwijs, in de defensie. Cody Gakpo en Ryan Gravenberch moeten het doen met een plek op de reservebank. Bij Newcastle United heeft Sven Botman een basisplaats in de achterhoede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen