Marciano Vink ergert zich mateloos en laat onvrede overduidelijk blijken: 'Ik weet niet wat hij dan denkt...'

28 januari 2024, 20:53
Foto: © EPSN

Marciano Vink heeft zich geërgerd aan de arbitrage in de Eredivisie. De analist van ESPN gaf zondagavond in het programma Dit was het Weekend op ESPN aan dat hij met verbazing heeft gekeken naar de strafschoppen die Go Ahead Eagles en NEC kregen in De Adelaarshorst en sprak zijn onvrede uit over het penaltymoment bij Feyenoord.

"Ik weet niet wat zo'n scheidsrechter dan denkt", begint Vink als hij kijkt naar de beelden van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en NEC. Scheidsrechter Ingmar Oostrom besloot twee strafschoppen te geven, die op het eerste gezicht zeer makkelijk lijken te zijn gegeven. Videoscheidsrechter Jeroen Manschot besloot niet in te grijpen, tot onbegrip van de analist van ESPN: "Voetbal is een contactsport, dit was gewoon een duel om de bal. Er gebeurt echt niets, hier wordt gewoon een penalty voor gegeven...", verzucht Vink in het programma Dit was het Weekend.

Artikel gaat verder onder video

Het was niet het enige discutabele moment wat betreft de arbitrage in de afgelopen speelronde, want Vink heeft zondagmiddag ook met stijgende verbazing zitten kijken naar de strafschop die Allard Lindhout gaf aan Feyenoord: "Paixão neemt gewoon een duik", wil Vink er over kwijt, waarna Kenneth Perez begint te lachen om de beslissing van de scheidsrechter van dienst in Rotterdam: "Karma was het", doelt Perez op het feit dat Santiago Giménez niet scoorde: "Dit was natuurlijk geen penalty."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen