Fraai gebaar van Memphis Depay: aanvaller steekt onfortuinlijke rivaal hart onder de riem

1 januari 2024, 10:42
Foto: © Imago

Memphis Depay heeft op Oudjaarsdag een bezoek gebracht aan de meer dan onfortuinlijke David Alaba. De aanvaller van Atlético Madrid zocht de Oostenrijkse verdediger van stadgenoot Real Madrid op nadat die eerder in december een zware knieblessure opliep, die hem hoogstwaarschijnlijk het EK - waarop hij tegen het Nederlands elftal zou spelen - gaat kosten.

In de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Villarreal op 17 december viel Alaba uit met wat naar later bleek een gescheurde kruisband. Daaraan is de oud-speler van Bayern München inmiddels geopereerd, maar de verwachting is dat de revalidatie in totaal zo'n acht maanden in beslag gaat nemen. Het Europees Kampioenschap, dat voor Oostenrijk op 17 juni begint met een wedstrijd tegen Frankrijk, zou daarmee te vroeg komen.

Artikel gaat verder onder video

Hoewel Memphis dus zowel qua club als qua land voor een tegenstander van Alaba uitkomt, besloot hij zijn rivaal dus tóch op te zoeken om hem een hart onder de riem te steken. Op zijn Instagram plaatst de Nederlander een aantal foto's van het samenzijn. Daaronder schrijft hij: "David Alaba, jij verzet bergen! Kijk wat je Goliath hebt aangedaan, kom sterker terug!". De foto's vallen goed bij Memphis' collega-internationals van Oranje. Onder de duizenden 'likes' bevinden zich duimpjes van onder meer Xavi Simons, Georginio Wijnaldum en Matthijs de Ligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

met dat jasje aan lijkt memphis er eerder eentje van de jehova getuige!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen