Noa Lang geeft uit het niets Belgisch voetbal een trap na

4 januari 2024, 13:30   Bijgewerkt: 4 januari 2024, 23:19
Foto: © Imago

Noa Lang is van mening dat 'wauw-voetballers' niet in België moeten spelen. De 24-jarige aanvaller sluit zich op Instagram aan bij de woorden van Tarik Tissoudali, die de Gouden Schoen het liefst naar 'de mooiste voetballer' ziet gaan.

In gesprek met Het Laatste Nieuws zegt Tissoudali dat hij hoopt de Gouden Schoen in de toekomst eens te winnen. "Die moet gaan naar de mooiste voetballer, vind ik. Naar wauw-voetballers. Zoals Noa Lang vorig seizoen. Ik zie dit seizoen maar weinig zulke spelers", aldus de aanvaller van KAA Gent, die in het verleden uitkwam voor onder meer SC Cambuur en De Graafschap.

Artikel gaat verder onder video

Er zijn meer spelers die Tissoudali bevallen. "El Khannous vind ik wel een mooie voetballer. Als hij bij Genk blijft, is hij volgend jaar wel kanshebber denk ik. Al is Bilal wel een middenvelder. Ik kijk liever naar aanvallers, zoals Doku", besluit Tissoudali, die met zijn uitspraken een reactie van Lang ontlokt.

Op Instagram laat de aanvaller van PSV van zich horen. "Daarom moeten spelers als wij niet in België voetballen", schrijft Lang, die twee en een half jaar voor Club Brugge speelde en eenmaal nipt naast de Gouden Schoen greep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Wat een blaaskaak is het toch. Volkomen onnodig ook

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen